jodå, jag köper det som folk tipsar om på sociala medier

För en del är sociala medier ett rent helvete. Det är lätt att jämföra sig med andra, må dåligt och fatta beslut som en kanske inte mår bra av.  
 
Jag har alltid sagt att jag inte känner så. Jag mår inte dåligt av att se polerad tillvaro på sociala medier. Däremot är sociala medier en inspiratonskälla för mig. Kring kläder, inredning, presenter hudvård, smink och grejer till ungarna.
 
Och på sista tiden, kan det vara en släng av ålderskris?, har jag valt att testa hudvårdsgrejer som olika personer tipsar och gör reklam om.
 
1. Ebba von Sydows samarbete med Clinique och fuktkrämen Moisture Surge 72-hour auto-replensing Hydrator Bästa bästa bästa fuktkrämen jag haft! Mitt ansikte älskar den! Det är som att smörja in ansiktet med lenaste smörkrämen … Den är dyr men dryg. En burk räcker länge!
 
2. Ebba hade ett samarbete med franska Vichy. Och då klickade jag hem Ideal Soleil Skin Perfecting Velvety Cream SPF 50.En solkräm för ansiktet som är så len och fullkomligt dränker ansiktet med fukt OCH skydd. Jag hade inget annat "på mig" i somras. Bara denna sammetslena kräm. 
 
3. Josefin Lustig har gjort reklam för Skinroller. En roller med 192 små och sylvassa nålar som man ska rolla över ansiktet. Det blir en kontrollerad skada som gör att huden börjar tokproducera kollagen och reparerar sig själv. Huden blir jämnare och fastare, och minskar djupet på rynkor. 

4. Elsa Billgren tipsade om en toner som inte bara rengör ansiktet lite extra, utan ger fukt och gör huden glowig. Den köpte jag så klart: Klairs supple preparation unscented toner. Den är superskön på huden. Lugnar ner och ja, jag tycker att huden ser piggare ut med mer lyster. 

Nu vill jag veta: 
Vad inspireras du av på sociala medier? Eller vem? Brukar du köpa produkter som folk tipsar om? 


Visa fler inlägg