lillebror flyttad

Är avis på John. Han bor numera i det kvarteret där jag skulle vilja bo. I gamla, färgglada hus med högt i tak, granne med Parken och Strömmen. Där kommer han att trivas kanon!

SM-GULD

Dolphins vann SM-guld! Mot Södertälje i Södertälje. Satanigatan vilken match vi bjöds på! Dolphins segermarginal blev en(!) poäng! Andreas jobbade för Folkbladet och hans bilder ser ni här! (klicka på bilden).

kalas

Igår hade jag kalas, som om nu 32 är något att fira. Mamma, pappa, John och Lotta kom, liksom Andreas föräldrar och broder. Det bjöds på sopplunch till det första gänget och sen när Söpringsfolket kom blev det fika: bullar, kakor och en supersöt marängtårta med mojitogrädde!

Och så mycket fina presenter jag fick. Är så galet bortskämd!

Av mamma&pappa fick jag en mammatopp och en italiensk kokbok. Herrejävlar vad vi ska laga medelhavsmat här! Och så hade de med sig min "Första boken om mig".

Av Andreas föräldrar fick jag den coolaste fågelholken ni kan tänka er. Och så utökades min Jelly Bean-samling med den vita skålen. Och av Andreas syskon fick jag Stora trädgårdsboken och presentkort på Bauhaus. Nu ska grannungarna motas i grind. Bokstavligt talat!


Tack alla! Ni är bäst ♥
Visa fler inlägg