välbehövligt

Mat, vin och prat i mysbyxorna och så en massa skratt och godis. Slapparlördag på Yasuragi och en ansiktsbehandling förutom bad i varma källor utomhus och inomhus och en bentobox till lunch. En halstrad Uer till middag på grymma Ljunggrens, följt av goda drinkar på Vampire Lounge. Slapparsöndag med hotellfrukost hemma hos Jessica i hennes finfina lägenhet i mysiga Gamla Enskede och sen många shoppingtimmar på stan. Underkläder, kuddfodral, handdukar, hårsnoddar, tvagningstvål och ett gäng magneter har följt med från huvudstaden.

Underbara helg försvann alldeles för fort tillsammans med Fröken A, Jessica och Cathrine. Det gör ont i mig att veta att vi inte kommer ses på ett bra tag igen. Jag behöver ju er här, alldeles in på. Nära. Hela tiden. ♥

shoppingnöjd

En snabbis på stan resulterade i att Andreas shoppade skor för fantasiska 149 kronor. Och jag en färgexplosion till klänning till en stundande trettiårsfest. :)


Uppdaterad 16:42: Så här ser klänningen ut.

en helg i huvudstaden

Tänk om tiden kunde gå snabbare - så att det snart var dags att hoppa på kvällståget upp till huvudstaden. Och där möta upp finaste Jessica, Fröken A och Cathrine. Prat, vin och mys på Yasuragi väntar. Gudarna ska veta att det är precis vad jag behöver!

Visa fler inlägg