sthlmshopping

och påsarna innehöll:

Fotografiska:
Två fotoböcker. Jag köpte Vee Speers "The birthday party" och Andreas köpte Annie Leibowitz "A photographer's life". Även två magneter från Vee Speers fick följa med hem.
Indiska: Teburken är en present från Jessica. Men på Indiska köpte jag te som nu bor i den fina burken och två nya temuggar.Ordning & Reda: Yey - nu ska 2o11 planeras! Ny kalender och en ny penna köptes.
ett dygn i huvudstaden

Vi tog oss en minisemester. I huvudstaden - tillsammans med Niclas och Annica. Och i Stockholm mötte Jessica och hennes Andreas upp. Mycket trevligt!


Vi bodde på Scandic Malmen. Mitt på Medborgarplatsen, coolt rum med bland annat Tolixstolen(!) och grym frukost!


Det blev ett besök på Fotografiska. Det var fyra utställningar just nu: Sandy Skoglunds The Artificial Mirror, Pieter ten Hoopens Stockholm, Fashion och Lars Tunbjörks Wunderbaum. Favoriterna var ten Hoopen och Fashion.


Middagen intogs på restaurang 5EMTIO4YRA på Götgatan, Söder. God mat men snorkiga servitriser och usla drinkar. Men vi hade trevligt i alla fall!


Huvudvärken var ett faktum under lördagen men efter lite alvedon, shopping, Söderhäng och kaffe så var den som bortblåst.


Jag tog taxi hem. Det blev ett stopp vid Saltå Kvarn i Järna. Ett valnöts- och anis&fikonbröd köptes med hem.


ledig söndag

Tjejerna och jag har en ledig söndag tillsammans, Andreas jobbar. Vi passar på att mysa runt till bra musik, plocka lite, dona lite och busa. Kärstin har gosat så mycket med Andreas tröja att hon nu luktar Andreas. Skumt men lite roligt också. Bra för mig när jag saknar honom så kan jag bara krama på katten :)

Visa fler inlägg