tokstryk/utklassning/överkörning

3-15 (1-9) slutade KVBS premiärmatch i elitserien mot Villa-Lidköping. Sju mål i baken på 26 minuter. How 'bout that?! Jag ställde då en fråga till målvakten, som var bäst på plan(!), som fick tränaren att spruta loka i hela lokalen. Frågan löd: hur var det där ute? Hjälp mig, var det en konstig fråga? Något att hånskratta för?

KVBS hade inte en chans. Villa var snabbare, starkare och hetare i allt. Men det som skiljde mest var att Villa var inte rädd för att förlora. Det var KVBS.

Skriver klart allt hemma. Skönt att sitta vid köksbordet, lyssna på bra musik, tjejerna som härjar och äta färsbiffar med klyftpotatis med lök- och äppelsallad till.

hur ska det gå?

Mår än sämre i dag. Fy vad jag tycker synd om mig själv. Men det är bara att proppa i sig en drös värktabeletter och knata på jobb. Bandypremiären väntar. Mitt tips: 4-3.

försvinn feber försvinn

festen var trevlig. god mat. kluriga lekar. men efter fyra timmar sa jag hejdå till kollega jonas, som lämnar oss för kärleken i vårgårda, och nu är det soffläge. gäller att bli kvitt feber, huvudvärk och förkylningen. för imorgon är det bandypremiär som väntar.

Lyssna om kvbs här, 57 sekunder in på sändningen.
Visa fler inlägg