när sverige går för långt

Va trött jag blir på detta land och jakten på jämnställdhet precis ÖVERALLT. Gränsen har redan passerats och nu är allt absurt och mer där till. Senaste pinsamma utspelet är Fru gåman. MEN LÄGG NER - vill jag bara skrika!

image1225

Vem bryr sig om det är en man eller kvinna som visar att det är ett övergångställe? Jag har i 28 år sett Herr Gårman visa vägen och jag har inte tagit nån skada - vad jag vet. En fråga bara: Hur mycket kostar detta byte oss skattebetalare, egentligen?

Enligt statssekreteraren Leif Zetterberg så finns det ju kvinnor också i trafiken, därav detta byte/tillägg... Men vem är det som har klagat i första taget? Den personen vill jag träffa! Läs mer här och här.

14449

Blev en hel del steg idag, 14449, på min lilla räknare. Men jag knatade inte till Lövåsen, tog bilen istället för att samtidigt kunna handla på Willys... Istället blev det milrundan. Joggade på rätt bra tills det helt plötsligt small till i vänster lår. Sen fick jag halta hem. Snacka megahugg. Går så vansinnigt ont. En rejäl sträckning. Shit, jag är så stressad! Måste komma igång med löpingen nu..Tar ju ett tag att bygga upp löpstyrka för 30 km, och det är inte så lång tid kvar.

Hemmakväll. Tackade nej till grillning. Behövde en hemmakväll, har inte haft det sen på flera veckor. Så skönt att bara vara sunka omkring i pyjamasbyxorna, kolla lite men in trees, sex and the city, och ja, fotbollen så klart. Vilken tråkig final vi kommer få se i Moskva.

Nu skjuts det raketer föver stan. Vackert. Katterna livrädda. Kul värre.

paket

Jag fick ett paket på posten idag. Tusen tack, underbara goa Linda! P&K


Ängeln på kuvertet är en magnet med tillhörande dikt:
En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig brevid dig. Denna skyddsängel sitter brevid dig dag och natt så ingen ska göra dig illa, eller att inget hemskt ska hända dig. Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor, så har aldrig dåligt samvete för att du inte ha städat.
Visa fler inlägg