BON JOVI!

Åtta år gammal kom jag i kontakt med Bon Jovi första gången. Via Julle. Vars två äldre bröder lyssnade på bandet. Jag blev frälst på en gång. Fast jag inte fattade vad de sjöng förrän flera år senare. Då upptäckte jag också hur sjukt snygg Jon var i sin pudelfrilla. Fast pudelfrillan är long gone så ser han bra ut, kära Jon Bon Jovi - 50 år gammal.
 
4 juli 1995 stod jag och Julle framför scenen vid Sjöhistoriska museet och såg banden live. För första gången. 15-åriga Hanna var i himlen! Sex år senare satt jag och Julle i Globen och såg bandet igen. Sedan dess har Bon Jovi bojkottat Sverige. På grund av för dålig biljettförsäljning.
 
Nu är bandet tillbaka! 24 maj på Stockholm Stadion.
 
Julle - vi måste dit! Vi SKA dit! Någon fler som vill hänga med och se Hanna i extas över ett gäng 50-åriga rockgubbar?!

värkligen?

Alltid ska det vara nåt. Är det inte ryggen eller muskelbristning så är det tandvärk. Suck. Blir att boka tid imorgon.

utflykt

21 veckor sen sist. Men i dag hoppade jag i vanliga jeans. Förvisso tjockjeans som köptes när Elis fortfarande hette Barbaklump och låg i magen. Men vanliga jeans. Och dessutom en helt vanlig bygel-bh. Kände mig nästan som en människa.
 
Uppklädd (haha!) for jag till Linköping som inledningsvis bjöd på spöregn och utfrågning i 90 minuter. Sedan väntade goaste briemackan och kaffe på favoritstället Babettes. Innan hemfärd till Elis som farmor myste med under förmiddagen. Tack ♥
Visa fler inlägg