hur vill du ha ditt bröllop?

Folk gifter sig till höger och vänster. Det pratas om klänningar, dekorationer, ringar och gästlista överallt. Två kompisar har gift sig hittills i år, kusinen ska gifta sig i september. En annan kompis är mitt i planeringen. Det är bröllopssnack överallt.

Det roliga är att inget bröllop är det andra likt. Alla har hittat sin stil, satt sin prägel på det. Precis som det ska vara. Fick frågan i lördags: hur vill du ha ditt bröllop? Oj, en fråga jag aldrig fått förrut.

Svaret: Silvana hade en kör i kyrkan som sjöng härliga låtar som "all you need is love". Davids kusin sjöng "I love you just the way you are" i kyrkan. Så en kör vill jag ha. Men jag har svårt att se mig vigas i en kyrkan. Det blir nog utomhus. Eller i Elviskapellet i Vegas. Just ja, pappa har ju redan bokat prästen som vigde syrran åt mig. Så det blir visst mitt i skogen i Skottland, i Drawing Room på Ardanaiseig Hotel. Om jag någon dag gifter mig, vem vet?

Det var inte det svaret tjejerna som frågade ville höra. Tror de var mer ute efter den här prinsessdömmen...

Men, hur vill du ha ditt bröllop?

tröttelitrött

Svårt att lämna sängen imorse, kunde lätt ha legat kvar hela veckan... Utanför vräkte regnet ner, längesen jag såg så sjukt mycket vatten. Så, trött och less på regnet kommer man till jobbet och läser ett par irriterande mejl från folk/läsare som tycker att jag gjort fel i min artikel om Midnattssolsrallyt. De tyckte jag skulle ha skrivit om andra personer än de jag valde. Så jag fick mig en dos av "du är så dåligt - du gör inte ditt jobb - märks att du inte är duktig på ditt jobb".

Häpp.

Det satte liksom prägeln på denna dag. Dessutom åt jag glass efter maten, vilket min mage inte gillar. *aj* Och snart ska jag ut på ett jobb, i spöregnet. I can't wait.

usch va' jag är trött!

lördagens bröllop

Jag mötte upp Kajsa&Martin och Silvana&Henrik i Uppsala. Ett rekordsnabbt ombytte på Kajsas hotellrum innan vi letade oss ut till Danmarks Kyrka. Vilken vacker kyrka. Och vilken vacker vigsel. Behöver jag ens nämna att jag grät? Efter vigseln for Silvana&Henrik iväg på nästa bröllop, medan vi andra påbörjade festen i bygdegården. Vi var närmare 100 gäster.

Fantastisk god mat och en massa roliga tal, berättelser och bildspel om David och Jenny-Lyn. Och gissa vem jag har till bordet? Om inte en människa från MUNKTORP! Hur liten är världen egentligen? Hans pappa, John-Erik Nordman, är morbror till bruden. Och Fredrik själv är kusin till Jenny och de har sommarstuga i Munktorp, och är ofta och fikar i Muttebo. GALET!!

Jenny-Lyn hade sytt klänningen själv och alla blommor hade Davids kusin, Hanna, ordnat. Rosa och vinrött var temat. Otroligt vackert. Det var en fantastisk fest med en otrolig värme. Jag hade hur kul som helst men var ju dessvärre tvungen att fara hem redan klockan 21. =(

Undrar vem härnäst i klassen som knyter hymnens band?


1 2 3 4 
5 6 7 8 
9 10 11 
12 13

1: Silvana på väg upp för trappan till Danmarks Kyrkan
2: Silvana och Henrik, som gifte sig 3 maj
3: Martin och Kajsa
4: Svettig väntan, David! Och kolla Davids engelska släktingars härliga hårbonader!!
5-7: Brudparet
8: Bruden i samtal med sin far
9: Den fantastiska brudbuketten
10: De fantastiska blommorna på borden
11: David och Jenny-Lyn fick visa prov på sina buggkunskaper
12: Jag och Kajsa
13: Tårtan var kalasgod!

Visa fler inlägg