bästa moneybrother

Februari var bara några dagar gammal när ungen åkte på kollo i bruksorten och vi upp till huvudstaden.
 
Till Nordic Light Hotel. Stort och ljust rum. Ut mot trafikerade Vasagatan men knäpptyst. Underbart! Toppenhotell som jag verkligen kan rekommendera! 
 
Till middag på Kött- och fiskbaren, och åt så gott och mycket att magen stod i fyra hörn. 
 
Till en superladdad och som alltid magisk Moneybrother på Vasateaterns scen. Äntligen stod han på en scen som Moneybrother igen. Fyra år sedan sist. Denna gång för att samla in pengar till en nystartad skola i Kenya. Tanken var en spelning, då den sålde slut på några minuter blev det en extraspelning till vilken vi fick biljetter. YEY! 
 
Vasateatern var perfekt som lokal. Liten, intim och vacker. Jag såg bra från ståplats och det fanns plats att dansa sig svettig. Lämnade den två och en halv timme långa spelningen med ett leende på läpparna och utan röst, och med energin påfylld. Och med förhoppningen om att Moneybrother återigen snart står på en scen nära mig. 
 

#denstorahallrenoveringen etapp2

Den stora hallrenoveringen fortsätter nu med etapp 2 - nedre hall/entréplan. 
 
Detta rum kommer att genomgå den allra största förvandlingen i huset. 
 
Från:  
 
Grönmålade väggar på vävtapet, med efterlämningar från spik, skruv och hyllor som vittnar om en rosa(!) tapet under det gröna. Sliten vit färg på snickerier, åldrad varmluftspump och elcentral och tråkig platsmatta. Hallen känns idag mörk, trist och oinspirerad att kliva in i. 
 
Till:
Väggar och garderobsdörren kläs i vit pärlspont, och taket i vit panel. Mattias fixar iordning elen och varmluftspump, och trappen kommer att målas grön. All snickeri får ny finish och golvet kommer att bli grårutigt. 
 
  
Inspobilder från nätet. 
 
Och etapp 2 drag igång idag - torsdag. Nu kommer vi att husera i Sörping tills på söndag så förvandlingen kan ske så smidigt som möjligt för alla inblandade. Det ska bli spännande att se vad som hänt när vi kommer hem på söndag. 

på fem dagar ...

  
Bilder tagna med fem dagars mellanrum. Från samma ställe. Utöver samma vy av Åkerby. Skiljer fem grader. fem centimeter snö och massvis av ljus. Kom igen våren! 
 
Visa fler inlägg