drygo

Tog tåget, som numera är en buss, hem från jobbet idag. Bussen var inte fullsatt men ändå så satte sig en gubbe brevid mig. Och börjar prata. Om ingenting. Om hur jobbigt det är att åka tåg (fast vi åkte buss), om hur han trodde att han satt i ett flygplan för det lyste en lampa med ett säkerhetsbälte "fasten seatbelt, fasten seatbelt", satt han och tuggade i ett par kilometer. Och sen när han väl slutat åkt flygplan så började han tända lampat åt kvinnan som satt på stolen framför honom.

Då blundade jag. Somnade. Och vaknade tre minuter från station.

det här med sömn ...

När vi lägger oss får Kärstin ofta ett tokspel, hon krafsar på dörrarna och piper (eller faktiskt så skriker hon hallå och låter som en människa). Det tar alltifrån fem minuter till en timme innan hon lugnar ner sig och lägger sig vid mina fötter och somnar.

I natt var en sån natt.

Efter 20 minuters krafsande låg hon i min säng och sov. När jag började somna om igen så vaknade Majsan. Och spydde som en räv på mattan vid Andreas säng. Tre gånger. Då var klockan efter 04 och det känns som om jag aldrig somnade efter det.

mätt

Har köpt en ny kokbok som heter Vansinnigt gott - en bok full med mat som tar 20 minuter att laga. Helt perfekt. Provade ett recept ur den i dag: Stekt kyckling med sockrade rotfrukter och wasabisås. UJ så gott det blev! UJ så mätt jag är!
Visa fler inlägg