4️⃣0️⃣

I tisdags fyllde Andreas 40! Hipp hipp hurra!! Vi firade i sann småbarnsanda med krisande ungar, stora tårar, trots och sura kommentarer mellan de två trötta föräldrarna. 

Men också med paket och glass! 
(null)
I mina paket famns en weekend på Gränsö slott, hotellövernattning efter vi sett Timbuktu (som han fick biljett till av sina syskon i present), biljetter till bästa Moneybrother och en ölprovning på Brewdog
(null)
I ungarnas paket fanns denna subtila hint ⬆️ om att de vill ha katt, spel till x-box och presentkort på Gamestop, tröjor, en ny pepparkvarn (i färgen korv enligt Elis) och en mandolin. 

I helgen väntar tårtkalas med släkt och grannar 🎈🎂🎉4️⃣0️⃣🎈

en rosa jul

(null)
Flamingon Felicia i tomteluva vittnar om en rosa jul! 

Vet inte vad som är värst - en rosa jul eller att butikerna redan i september fylls med julsaker 😳

så firad 🎈

(null)Födelsedagen, den sjätte i ordningen, började med skönsång och paket på sängen. Sedan väntade ännu fler paket nere. Bland annat ett X-box (begagnat!) med spel, Ninjago-grejer högt och lågt och fina kläder! 
(null)

(null)

(null)
(null)Suddiga bilder 07:30 på morgonen. 

En lång dags väntan på tjocka släkten fylldes med att baka tårta! 
(null)

(null)
Tomteblossiffra från Skottland, på en fluffig dröm med jordgubbssylt, vaniljkräm, kiwi och vindruvor, marshmallows och maränger! 
(null)
Fluffig flamingo på Doris 😍

Och så fylldes huset med kalassugna släktingar! Vi fikade, jagade Doris, öppnade paket och ungarna lekte! Exakt som ett sexårskalas ska vara! 
(null)

(null)

I paketen fanns böcker, kläder, Ninjagogrejer, innefotbollsskor och benskydd ⚽️ 
(null)

(null)

(null)

6️⃣💥❤️

Visa fler inlägg