iväg igen

Känns som om jag knappt har kommit hem innan väskan återigen står packad i hallen. Den här gången bär det först av till bruksorten för att lämna ungen innan tåget(?) tar mig till bästkusten. Där väntar fröken A, Göteborgsmys och #KENTFEST! Jaaaa, på söndagkvällen står äntligen Kent på en scen framför mig igen. Senast var juli 2102. Åh, vad jag längtar! Efter konserten visst, men mest efter min A. Alldeles för länge sen vi sågs - vi har massor att prata om och en Istanbulresa att planera!
 
Sambon då? Han ska ut med gänget på den årliga paddlingshelgen. Det är sjätte året i följd de packar kanoterna fulla med mat, brassestolar och öl, och paddlar sig igenom drag, sjöar och en å annan fors. I år får visst Finspångstrakten besök.

Nidri: happyland

Första gången vi var i Nidri, början av 90-talet, bodde vi på Happyland. Nu var det dags igen. Finfint hotell, stor lägenhet med en underbar utsikt över bergen, stor pool, lugnt & skönt och 660 meter ner till Ikaros. Vi hade lägenheterna brevid varandra och kunde skicka frukosten och barnet mellan oss. Perfekt!
 
Visa fler inlägg