slapp dag

i dag har jag bara legat i soffan. Kollat dåliga serier, myst med tjejerna och lyssnat på regnet. Slappare dag får man leta efter, galet skönt.

Just nu simmas det i Rom. Saknar simtiden. Massor. Och snart är det friidrottsdags också. Skön sportfredag med andra ord!

Q outlet

Inredaren i mig har haft highlife senaste nätterna. Jag har drömt att jag har köpt ett hus. Fyra rum och kök har huset, fördelat på två våningar. Boyta på 130 kvadrat.

Bottenvåningen består av ett grovkök med plats för tvättmaskin och sånt, en stooor hall, lilla toaletten, ett stoooort kök (som blir större för ena väggen ska flyttas) och ett vardagsrum som blir liiiite mindre för att köket blir större. Dessutom har köket ett gå-in-skafferi. Ett gammalt hederligt skafferi! Övervåningen består av en möblerbar hall, badrummet och ett större sovrum och två mindre. Lägg där till en lagom stor tomt, med en vindtorka så jag kan hänga ut tvätten!

En rolig dröm. Jätterolig dröm.

Ännu roligare blev det när jag besökte Q outlet i Kungsör igår. Herrejävlar vad jag kunde ha handlat - en skitsnygg spegel, coola gungstolar, kuddar, brickbord och en massa plock. Grejer överallt. Kom hem med ett brickbord, till sovrummet. Bild när det är på plats kommer. 

Fredagens tips: Q outlet!

rörande väckarklocka

Nervös åkte jag till en intervju idag. Rörd till tårar och fylld med inspiration åkte jag därifrån.

En 30+-kille, gift&två barn, bröt ryggen under en motocrosstävling i höstas. Förlamad från brösten och nedåt. Kan aldrig mer gå. Det kan lätt vara den starkaste personen jag träffat i mitt liv. Hans syn på olyckan, på sitt liv i dag, sin väg tillbaka. Redan på sjukhuset såg han framför sig hur han åker skidor med barnen, jagar, är ute med båten ... Inget är omöjligt, bara att vägen till målet har ritats om en aning menar han. 

Jag är fortfarande rörd och tagen efter mötet. Man får andra perspektiv på tillvaron. En väckarklocka.

Visa fler inlägg