helgen

Trots inställd kalashelg blev det en rätt bra helg ändå. Eller, det blev en sådan helg som vi behövde. Hemma. utedag hela söndagen där ved sågades upp, trädgården höstfixades, vedboden målades och massvis av sol tankades. Vi besökte Östra Hustbys räddningsstation som hade Öppet hus, och firade Andreas med paket och äppelpaj på gårdsäpplen. 
  
 
En septemberhelg ♥
 

snart nu ...

... kliver Kent upp på en scen nära mig. för nästa sista gången ska jag se dem live. Detta band som jag haft vid min sida sedan mitten av 1990-talet. Ibland en bit ifrån, ibland nära. Oftast alldeles in på. Ett band vars musik berör. På olika sätt utifrån min dagsform. Ett band vars ord sitter förevigat på mig. 
 
Konstig dag idag. Konstig mix av känslor. Dels superglad över att se bandet live igen, dels ledsamt över att detta är början på slutet. 
 
Jag hoppas på en kul kväll. Dans, sång, skratt, minnen och att bandet ingjuter hopp i oss. Hopp om en bra värld utan dem på scen, hopp om att vi kanske hörs och ses igen. För även om deras musik alltid kommer att leva kvar och vidare så är det något speciellt med att gå på konsert och se "sitt" band stå där. Framföra favoritlåtarna. Hänföra en brokig skara människor som utifrån vår enda gemensamma nämnare (Kent) blir hel. 

idag

 
Fredagslistan: 
  • Berg- och dalvana
  • Den sista sången 
  • Var är vi nu
  • Vals för satan - din vän pessimisten 
  • Ingenting
Visa fler inlägg