julen i Söderköping

På Annandag väntade julafton III - med Andreas familj och ungarnas kusiner. Vi blev bjudna på pulled pork och pulled chicken med en massa goda tillbehör, som guacamole 🙏🏼 

(null)
Elis och farfar väntar på paket
(null)
Klappberget som aldrig tycks minska trots prat om det årligen ;-) 
(null)
Doris hängde med farbror Simon och faster Eva.

Återigen fick ungarna fantastiska klappar. TACK så mycket! 

Elis fick Star wars-lego, pysselböcker, spelet Uno, spelet Labyrint  Star wars-sängkläder, sjömanstatueringar, boken Bröderna Lejonhjärta, Star wars-pyjamas och  bajsboken

Även denna gång sov Doris sig igenom klapputdelningen. Hon fick också superfina saker som gosedjursbok, Star wars-pyjamas, spargris(elefant), dragdjur, Elsa Beskows-bok, och ätargrejer.

I de vuxnas julklappsbyte gav jag svärmor boken Hej syster och jag fick av svägerskan mått och dunke i porslin (hejdå plast). 


julen i Hallsta

Den 23:e for vi till Bruksorten för julafton II. 
(null)
(null)
(null)
Julaftonsmorgonen var fortfarande ny när tomtemor kom på besök. 
(null)
(null)
(null)
Några paket hann hon dela ut innan hon for vidare till andra barn. Då passade vi på att ta en promenad i kylan, så vi skulle få plats med all julmat. Huvva så gott vi åt! Men först blev det paketöppning och Kalle. Så klart. 
(null)
(null)
(null)
Lycka kan vara Star wars-lego ❤️
Elis fick även en Turtles-gubbe och pyjamas, roligt Minionspel, en massa målar- och pysselböcker och pennor, och boken Fislandet

Och Doris, som sov sig igenom paketöppningen fick en badbok med tillhörande pingvin som snabbt blev en favorit, en massa fina kläder och mysigaste tofflorna, träleksaker, en bok, en aktivitetssnigel och prasselbok. 

Av Bibi och Kent fick Elis en Star wars-gubbe och målarbok, och Doris den mjukaste tygdockan.      

Jag fick ett par tofflor  som jag önskat mig, i julklappsbytet,  en film for old times och gott snacks. 

Av Simon fick Elis supersnygga adidasskor och Doris en bok. Jag och Andreas fick en ljuvlig ljuslykta från Kolbäcks Arthur Pe (bild kommer). 

TACK för alla fina presenter 🙏🏼
(null)
En köttbulle eller en hemmagjord Mozartkula?😜
Visa fler inlägg