kian

Inom loppet av tre timmar lade både våra bilar av. Först Volvon, sedan Forden. Vad är oddsen för det? Och hur 17 fixar man fram en bil, helst två, inom några timmar så vi kan ta oss till jobben? För väljer man att bo på landet som vi har gjort så behöver man bil. Så enkelt är det. 
 
Med stor och ovärderlig hjälp av familj och grannar har vi lyckats tråckla och rodda ihop vår vardag tills vi kunde köpa en ny bil. Det tog två besök på bilfirmor och två provkörningar innan vi hittade vår nya bil. Eller ny är hon inte, utan en -10:a men ny för oss är hon - vår Kia Ceed. 
 
Diesel. Kombi. Snygg. 
 
Jakten på en till bil har i full gång, tills vi hittar någon som vi gillar och har råd med har Arne nu väckt Forden till liv. Det ger oss ett par månaders tidsfrist i billetandet. Har jag sagt att jag skarpt ogillar bilar? 

badrumsinspo

Check på allt på denna bild: Bröstpanel, färgglad tapet, kommod och snygg spegel! Så här vill jag att vår toalett nere ska se ut. Fast med en funktionell kommod, en annan tapet och någon praktisk lösning vid duschsektionen med våtrumstapet och matta. Fint va? 

amalfi grön - jatack!

Vi kommer att inom en snar framtid behöva göra om, ialla fall, ett badrum om inte båda. På grund av vattenläcka. Och jag gör mitt bästa för att tänka bort allt stök, bök, tråk som medföljer. Utan fokuserar istället på det roliga - färg, form, tapeter, förvaring. 
 
Hittade på Colorelles blogg en tapet som inte alls är tidstypiskt vårt 1850-talshus, men som är så fin i sin färgexplosion, som är mild, ljus och fin. Och som skulle göra varje toabesök till ren och skär lycka. Eller hur?  
Amalfi Grön heter den, är från Sandbergs. Och jag är kär ♥
Visa fler inlägg