tio månader 🎉

Idag fyller Doris tio månader! Denna lilla tjej med sån stor vilja. Hon visar och säger högt och tydligt till när något inte faller henne i smaken. Oavsett om det gäller något att äta, att hon inte får ha Elis saker, att hon måste sitta i stolen eller inte får klättra i trappen/på stolar/kökslådorna/soffor. 

Hon är överallt. Samtidigt. Får inget gjort här hemma, mer än att jaga. 😂 
(null) (null)
Att gå är grejen! 
(null)
Morgonmys.
(null)
Min välkomstkommité! 
(null)
Älskar brorsans keps. 
Vikt och längd har vi inga nya siffror på. Tiomånaders-kontrollen är kommande vecka. Vi tror att hon är över 80 cm lång, och vikten borde ligga runt 11 kg. På kläderna har hon nu stadigt 86. 

Mat för fortfarande ingen höjdare. Hon smakar två skedar och sen är det högljudda protester. Att bada är inte heller någon höjdare. Fick denna bild av Andreas när jag var på jobbet ⬇️ 
(null)
😂😂😂
Tre nya tänder har tittat fram. I överkäken. Inte undra på att hon är som en hundvalp och gnager på allt. Vi fick åka till tandläkaren häromdagen, efter att hon hade slagit i munnen. Det blödde och det blev som en blodblåsa kring en av tänderna som var på väg fram. Såg inte klokt ut. Men vi fick lugnande besked. Ingen fara för vare sig mjölktänderna eller de permanenta. Puh! 

Hon börjar krypa allt mer på alla fyra. Men blir arg över att det går sakta att ta sig fram så då muttrar hon. Men oftast är hon glad och busig. 
(null)
(null)
(null)
❤️❤️❤️
Hon har fått sin dagisplats. 😩 Min lilla tjej. Inskolningen börjar i oktober så nu har vi fyra månader på oss att få henne att lära sig äta mat. 

Men först väntar namngivning ✨❤️