en ugglande Batman?

Lördagen var inte vilken lördag som helst - det var Julles möhippa! Hon trodde hon skulle till Norrköping för att hämta vigelsringar och möbler. I stället blev hon "kidnappad" i Strömsholm av Robin och Albert. Där fick hon sin outfit för dagen - Batmandräkten. Jag och Tanja smög i buskarna (läs: Tanjas husvagn).
Vi är på plats ¦ Tanja letar fotoställen ¦ Alla undrade vad vi sysslade med
Nu är hon är! ¦ Batmandräkten på! ¦ Trion förevigas av den blivande husbandet
 
Sedan fortsatte färden till Västerås. Batman blev avsläppt vid en tobaksaffär i tron om att hon skulle köpa vatten. Då passade Robin och Albert på att åka därifrån. Inne i butiken fick Batman en rebus och en karta som ledde henne till dagens första utmaning: Prison Island.
Batman hittade fram ¦ Ett ställe som Fångarna på fortet ¦ Redo för nästa cell

Einsteincellen var krävande ¦ "Vem känner sig manad?" ¦ Jag, Tanja & Hillevi (som fotar) klarade Badhuset
 
Lunchen, smarrig lax- och halloumisallad och champagne, intogs i Tanjas husvagn vid Kristianborgsbadet. Hur mysigt som helst runt bordet. Vi var ett härligt gäng på fem personer (jag, Tanja, Hillevi, Sara och kusin Lotta)+ bruden.
GOTT! 
 
Champagneglada i hågen intog vi sedan Romerska dagspa, dessvärre utan behandlingar då ett annat sällskap hade lagt rabarber på dem. Vi lade istället beslag på vilstolarna i det varma rummet, piggade upp oss med ett dopp i kallbassängens 15 grader och lade Tanjas hemmagjorda chokladmask.
 
Samma temperatur som Vansbro
 
Vi stängde spaavdelningen och tog oss ner på city för att Batman skulle avsluta sitt uppdrag. Under hela dagen samlade hon poäng. Vinsten var att slippa äta middagen i dräkten. Hon tog selfies, ugglade sig fram i stan, svarade på kluriga frågor om oss och om sin blivande make. Efter avslutande Talet till Batman på Sigmatorgets scen väntade klädombyte för lördagens huvudperson.
 
20 poäng för uggling, fem pluspoäng för hooande
  
Vi sprang på Spindelmannen på stan
Talet till Batman på Sigmatorgets scen
 
Och middagen väntade på Folkets. Uj så gott vi åt och drack! Vilket toppenställe. Julles svägerska hade fixat det galant åt oss (själv kunde hon inte vara med då hon och Julles bror fått barn!). Vi blev kvar lääääänge på Folkets, kockarna hann städa köket, stänga köket och gå hem, samma med serveringspersonalen.
Smarrig efterrätt
 
Nu är Julle hippad.
Kvar återstår bröllopet om några dagar!
♥♥♥
#1 - - Julle:

Ha ha ha! Vilka bilder, vad snygg jag var!!!
Tack igen! Vilket jobb ni lagt ner! : )