2019-års mest gillade bilder

Som vanligt varje år kan man se på Instagram vilka bilder som är mest gillade under året. Här kommer mina i ordning plats 9-1. 
 
#9. 10 mars - 21 gilla  (null)
Doris leker kurragömma. I prånget. Innan stora köksrenoveringen drog igång. Det är mycket med denna bild jag gillar. Dels att se hur huset har förändrats, dels att se Doris leka och busa för dena här perioden var hon sjuk, och blev sämre för varje dag.  
 
#8. 17 maj - 42 gilla 
(null)
Sondmatning, näringsdryck och skinkmacka till frukost i Vargrummet. I två veckor hade vi bott där när bilden togs. Hon var så mycket starkare, hade ork och energi. Och vilja att äta. Ändå blev vi kvar i sex dagar. 
 
#7. 11 juli - 44 gilla   (null)
Såpbubblor blir inte mer somrigt, eller hur? Till denna film skrev jag att hon hade gått upp 2,5 kilo och vuxit 2 centimeter vid senaste återbesöket. 
 
#6. 20 maj - 44 gilla 
(null)
Permis. Första gången hemma efter 15 dagar på sjukhuset. Hon började leka direkt med sina saker. Tror också att hon andades ut. Det gjorde vi även om det var nervöst att sondmata henne hemma, för tänk om något skulle vara knas med sonden ... Allt gick bra. Och jag återfick tron på att vi snart skulle komma hem igen. 
 
#5. 15 maj - 46 gilla 
(null)
Att äta tomatsås med pastaskruvar som sked. Så klart. Att se henne äta var så sådan stor grej, en lättnad svårt att sätta ord på. Men hjälp så blek hon var. Då var detta ändå två veckor in på sjukhuset. 
 
#4. 23 maj - 47 gilla   (null)
När livet börjar återvända ... En goshög mitt på golvet efter brottningsmatch mellan Andreas och Elis. Och så klättrar Doris upp på Andreas ben. Dom där små initiativen på att leka, busa och att orka igen ... ovärderliga. 
 
#3. 19 augusti - 48 gilla 
(null)
Min Liten är pepp på att börja ettan. Ärligt talat tror jag att det är en större grej för oss föräldrar än för honom. För honom var nog steget från förskolan till f-klass större. kKlivet upp i ettan var inte så stort, de hade redan bänkar, lektioner och inte alls lika mycket lek som vårt lekis var. Och gjag skulle kunna ge mycket för sommar, shortsväder, gröna gräsmattor och blå himmel igen.  
 
#2. 12 juni - 48 gilla 
(null)
Skolavslutning i Östra Husby kyrka. Högtidigt. Stämningsfullt och nostagi i varje del. Vitklädda barn, blommor i håret, tårögda föräldrar och ungar som inte fattar att school's out for the summer. 
 
#1. 24 maj - 57 gilla   (null)
Ett paket med två lejon och ett brev som fick mig att storgrina. En hälsning till mina barn. Från mina fina, generösa, omtänksamma och varma kollegor på Lejonfastigheter. Jag blev så glad och rörd. Och än idag är lejonen favoriter i gosedjurskorgen <3

Visa fler inlägg