fem goda skäl att rösta på SD idag

1) Man ska naturligtvis rösta på Sverigedemokraterna om man är rasist. De övriga sju riksdagspartierna är nämligen antirasistiska. Om ens rasism i huvudsak är riktad mot judar eller muslimer kan vara detsamma. Det är SD som gäller.


2) Om man anser att konst och litteratur i dess olika former, musik, målningar, böcker etcetera, inte ska få verka fritt utifrån konstnärernas kreativa idéer, utan att politiker ska bestämma hur det utformas i detalj, så ska man också rösta på SD. De andra partierna har en mer, ska vi säga, liberal hållning till konst och litteratur.


3) Gillar man knätofs och allehanda gamla sedvänjor och anser att allt som framkommit sedan 1940-talet är moderniteter med utländska influenser som inte hör hemma i Sverige, så ska man rösta på SD.


4) Anser man att Sverige är skit. Nattsvart i största allmänhet och håller på att ramla samman, trots allehanda internationella analyser och forskningsrapporter som klargör motsatsen – så ska man rösta på SD.


5) Vill man skylla allt som man anser vara dåligt i Sverige på invandringen, vilket är en enfaldig och korkad uppfattning, då ska man definitivt rösta på Sverigedemokraterna.


Men – om man är missnöjd med fördelningspolitiken och blir rent ut sagt förbannad över alla rapporter om att det går så bra för Sverige, utan att det märks i den egna plånboken – då ska man inte rösta på SD.  Vill man att riksdagspolitiker, alltså de som stiftar våra lagar, ska vara ansvarstagande seriösa personer, ska man inte rösta på SD. Visst kan politiker från andra partier vara med och stifta lagar som i efterhand visade sig inte vara så värst lyckade – men då ändrar de på det hela. Så fungerar en demokrati


Text från Magasinet Paragraf.