45 timmar i bruksorten

Låt oss kika på vad man kan göra i bruksorten under 45 timmar. 

Fredag
: uppe till kvällsmat. Lämnade kidsen på Thulevägen. Intog en romantisk middag på pizzeria Skeppet. Med denna fantastiska utsikt ⬇️
(null)
Mätta blev vi. For ner till Mölntorp - till Qwarn. 
(null)
Regnet slutade lagom till att Sveriges coolaste dalmas intog scen = Moneybrother! 
(null) 
(null) 
(null)
Med fullt band dessutom! Åh så bra han är! Insåg att det är 22 år sedan jag såg honom för första gången. I Köping. Med Monster. 

Lördag: Slö start på dagen följdes av en promenad till Motionscentrum för att kika på den nya hinderbanan. Sedan kom gamlamoster Bibi och Kent på besök med paket åt ungarna. Bok och väska till Doris, star wars-tatueringar och tidning till Elis 🙏🏼  (null)
Sen svidande vi om och begav oss till Hammartorget och Hallstas första pridetåg 🏳️‍🌈 Så häftigt att se torget fyllas med hopp, kärlek, mänsklig värme och tolerans. Behövs i en introvert bruksort! Vi gick med i tåget, vi och 400 andra! 
(null) (null) 
(null)
Japp, vi var många som gick! 🏳️‍🌈❤️ 
Lördagen avslutades med att jag var fyllechaffis åt syrran och två kompisar, som skulle hem från Qwarn. 
Söndag: Frukosten han knappt ner innan det bjöds på fika hos Julle med familj. Så kul att se Elis, Doris, Simon och Isak leka och skratta högt! 
(null)
Bild snodd från Julles Instagram ❤️
Lika kul att se projekt Luktärtan framsteg! Vilket jobb💪🏼 Kul att hinna prata en liten stund innan lunchen serverades på Thulevägen. En kopp kaffe och ihoppackning senare rullade vi söder ut. Hem till Åkerby!