sovrummens nya kläder

Vårt sovrum har tapetserats med en medaljongtapet från Boråstapeter. Den är smutslilagråbetong. Och har precis den känslan som jag vill att huset ska ha. Som stämmer överrens med husets ålder men ändå är modern och passar oss som lever här. Och denna tapet har just det.
 
I Elis rum valde vi att måla väggarna. Dels för att om han får tag på en penna/krita och går bananas så är det inte tapeter för tusentals kronor som ska fixas, dels för att vi inte hittade någon tapet som kändes sådär rätt. Valet föll på färgen Kalk - som är gröngrå. Skitsnygg och skitsvår att fånga på bild.
 
Båda rummen blev så bra. Är grymt nöjd! Och nu kliar det i fingrarna att få flytta tillbaka, få fixa, piffa och dona. Har en känsla av att vårt sovrum kommer att ha gråa detaljer som passar med tapeten. Som sänggavel, lampa, hyllor och mattor. I Elis rum spelar inte väggfärgen huvudrollen utan här blir det samma sköna färgexplosion som vi alla gillar, med mattan, leksaker, gosedjur, tavlor och grejer. Det ska upp hyllor på väggarna och nya sängen ska få en sänggavel.
#1 - - Lillstrumpa:

Tapeten ar underbar! Sa himla fin! Ar ju ett helt nytt rum nu, passar perfekt i huset!
Fargen i Elis rum ar super! Roligare an vitt men anda disrekt sa att det inte blir for mycket med alla fargglada saker i hans rum. Ska bli sa kul att se irl! :)

#2 - - puff:

Ser jättefint ut..
En gammal dörr blir fint som sänggavel..

#3 - - Bibi:

Kanonfint! Så roligt att få fixa till när det är nytt.

#4 - - Inger:

Det blev jättefint, kan jag som sett det på riktigt, intyga! Himla tur att det finns 1½ snickare i familjen när det är dags att bygga detaljerna..

#5 - - Julle:

Ståtligt! Bara att börja "piffa"! : P