magi

Tror att det här var min åttonde Kent-konsert. Och de blir bara bättre och bättre för varje gång man ser dom. Jag har bara superlativ att strö bandet, över konserten, över texter, scennärvaro, glädje och Jocke Bergs röda skor. De skapar magi varje gång de står på en scen. De är helt enkelt Sveriges bästa band. Jag lever fortfarande i bubblan efter konserten och vet att den 7 augusti står de på en scen i Göteborg igen ...

Inte van att se en glad och leendes Jocke Berg på scen men så var fallet i Lisebergshallen. Ögonen såg stundtals ut som flipperbollar i skallen på honom, kanske inte helt ren för kvällen. Men sjunga kan han. Och Kent kan bjuda på en show utan dess like. Med bildspel. Med lampor. Med färger. Magiskt!

   
  


Låtlistan (fetade är de jag ville höra)
Taxmannen, Palace & Main, 10 minuter, TöntarnaSocker, Sjukhus, Romeo återvänder ensam, LSD, någon?, Musik Non Stop, Idioter, Pojken med hålet i handen, Vals för satan, FF, Ingenting, Vy från ett luftslott, Krossa allt / Dom andra. Extranummer: På drift?, Kevlarsjäl, Mannen i den vita hatten (16 år senare).