hälsoresan

Eller det blev en hälsoresa + alkohol i helgen. På fredagen tog jag, Jessica och Fröken A ett glas vitt i en sunkbar på stan. "Hemma" i Nacka blev det ännu mer vitt vin till kalasgod mat. Och senare knäckte vi champagneflaskan och firade smarta karlval här i livet!

På lördagen mötte vi upp Cathrine och for en bit utanför stan, till Orminge. Där myste vi runt i en blå badrock, på Yasuragi hela dagen. Tvagade oss länge och väl. Badade inne och ute. Åt frukt. Sov på spikmatta. Fröken A och Cathrine fick behandlingar. Vi åt smarrig sushilunch. Avslutade i bastun. Galet skönt. Verkligen värt ett besök. Köpte med mig hem tvagningstvålen och en saltscrub.

   


På lördagskvällen firades Jessica med god middag på Patricia. Förutom vi var fem kompisar till Jessica med, som vi träffat tidigare. Så vi var ett roligt och glatt gäng på nio personer som på en båt vid Slussen åt oss galet mätta. Kvällen fortsatte på mysiga Baras Bar på söder. Som att komma in i någons vardagsrum. Klockrent!

   

Söndagen fortsatte på hälosspåret. Det blev ett besök på ett ljusterapicafé på söder. Det var vitt, vitt, vitt och vitt. Provade för första gången ett smoothie med vetegräs. Kalasgott! Sedan avslutades helgen med shopping och fika med Elena. Kul!

  

Tack underbara vänner för en underbar helg. Ses nästa gång i Öret :)

#1 - - Lillstrumpa:

Ah, later som en harlig helg!

Skulle behova lite ljusterapi har i morkret ;-)

#2 - - Judy:

Verkar som att ni lyckades få in grymt mkt roliga och häftiga saker den här gången också! hoppas jag kan vara med någon gång i livet... börja planera er resa hit vetja! Kram

#3 - - puffin:

Det ser verkligen härligt ut...

Ljuscafé var väl mysigt...

#4 - - eremo:

vad gör man egentligen när man tvagar sig?

är inte det att tvätta sig?